Uw podotherpeut

Even voorstellen
Mijn naam is Mark van der Boom. Sinds 2007 ben ik werkzaam binnen de podotherapie als vervaardiger van zolen en ortheses. Na de hbo-opleiding Podotherapie bij Saxion Hogescholen in Enschede met succes te hebben afgerond, werk ik sinds 2014 als podotherapeut.

Na het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam geweest bijPodotherapie Oost-Nederland te Enschede e.o. en Podotherapie Segerink te Deventer e.o..Hier heb ik gewerkt met een breed team van professionals en heb ik veel ervaring opgedaan.

In 2018 kreeg ik de mogelijkheid om de bestaande praktijken in Markelo en Holten over te nemen en ben ik begonnen als Van der Boom Podotherapie.

Als podotherapeut ben ik aangesloten bij de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in nieuwe technieken en behandelmethodes. En ik werk samen met andere disciplines (zoals fysiotherapeuten, oefentherapeuten, pedicures, enz.) zodat u altijd verzekerd bent van het juiste advies en behandeling.

Locatie Markelo
Gezondheidscentrum “Het Stroaten”
Burg. de Beaufortplein 3c
7475 AG Markelo

Locatie Holten
Gezondheidscentrum “FysioPro”
Schoolstraat 27
7451 EV Holten

Locatie Holten
Steunenbergschoenen
Larenseweg 23
7451 EL Holten

Missie en Visie
Van Der Boom Podotherapie hanteert een persoonlijke werkwijze dat leidt naar een optimaal resultaat. Door een zorgvuldige analyse komen we tot de wortel van ieder voetprobleem en wordt zorg op maat geboden.

Maak een afspraak voor een voetonderzoek